Turvallinen ja ammattitaitoinen tiimi palveluksessasi

Anestesia- ja leikkaussalipalvelut


Meiltä saatte ammattitaitoisen ja kokeneen tiimin leikkaussaliin oman tarpeenne mukaisesti.

Toimitamme eri työpisteisiin useille yhteistyökumppaneille koko Suomen alueella mm. anestesiologeja, leikkaus-anestesiasairaanhoitajia, poliklinikkahoitajia ja kipsaustaitoista henkilökuntaa.

Tuotamme yhteistyökumppaneillemme palveluntuotantona koko anestesiatoiminnan, johon sisältyy sopimuksen mukaan lääkäri ja hoitaja, tarvittavat laitteet, välineet ja lääkkeet. Toimipisteet, joissa yleisanestesiassa hoidettavat potilaat eivät ole jokapäiväisiä, säästyvät tällä tavoin omilta laitehankinnoilta ja lääkevalikoiman ylläpidolta, koska tuomme kokonaisuuden mukanamme. Tällöin toiminnasta saadaan kustannustehokasta tiimin työskennellessä vain silloin kun on todellinen tarve.

Anestesiatoiminnan ulkoistaminen on myös henkilöstöhallinnan kannalta asiakkaalle varteenotettava vaihtoehto, koska näin sijaisten hankinnat, sairauslomien paikkaus ja äkilliset työaikojen ja -päivien muutokset eivät kuormita lähiesihenkilöitä, vaan jäävät tiimimme hoidettavaksi. Pidempään kestäneet kumppanuudet anestesiatoiminnan tuottamisessa ovat kestäneet jo yli 10 vuotta!

Miksi valita meidät?

  • Saat tarpeisiisi sopivan tiimin töihin silloin, kun sitä tarvitset, et maksa turhasta
  • Vältyt mahdollisilta lisäinvestointitarpeilta anestesialaitteiston ja -välineistön osalta, mistä on suuri hyöty esimerkiksi toimintaa käynnistettäessä